Zdarec párek, Haste Banana, Ciao, Hi, Ahoj
+2
Comodor
Qwerty
6 posters
Zdarec párek, Haste Banana, Ciao, Hi, Ahoj
Zdravím všechny lidi z ESAMU, adminy, hráče a hlavně ty, kteří si mě pamatujou.
Je to už hrozně dávno co jsem tu hrál. Za tu dobu jsem vyzkoušel pár jiných serverů, ale na ESAMU se prostě nedá zapomenout. Skvělý lidi, dobří kámoši.. Už to nikdy nebude, bohužel
Zdravím všechny z guildy Carollia the best!
mám vás rád
Se slzou v oku, váš Nightmare
ICQ 205639952
Je to už hrozně dávno co jsem tu hrál. Za tu dobu jsem vyzkoušel pár jiných serverů, ale na ESAMU se prostě nedá zapomenout. Skvělý lidi, dobří kámoši.. Už to nikdy nebude, bohužel
Zdravím všechny z guildy Carollia the best!
mám vás rád
Se slzou v oku, váš Nightmare
ICQ 205639952
Re: Zdarec párek, Haste Banana, Ciao, Hi, Ahoj
neplakej server se rozbehne, sice ne s nazvem ESAMU , ale preci zacne tak u konce prazdnin
Comodor- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 18
Zda se ze mi a tem ktere se snazim komandovat (chudak tweak) verite . No vlastne mozna to bude uz ke konci prazdnin ale precejen necham jeste pak tyden nebo 2 bezet srvr na zkousku a vyzkousim ho s webem . Jinak moc zdravim, jasne ze si pamatujeme
mmasterkil- Admin
- Po?et p?ísp?vk? : 581
tu su moje screenshoty zo stareho,uplne prveho locrusu res=1000lvl mozno si na mna niektory pamatate,ale esa som nehral,az to dalsie po wipe
http://www.sendspace.com/file/kt368q
DrKILLER- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 10
jj ja si te pamatuju po wipe... mel jsem 5 GB screenu jeste loni a pak mi crashnul HD tesne predtim nez jsem to vsechno zazalohoval
a tak je treba zit realitou a budoucnosti (Heritage of naacal)
a tak je treba zit realitou a budoucnosti (Heritage of naacal)
mmasterkil- Admin
DrKILLER napsal:tu su moje screenshoty zo stareho,uplne prveho locrusu res=1000lvl mozno si na mna niektory pamatate,ale esa som nehral,az to dalsie po wipe
starý Locrus byl fajn.. růžové GS, růžové wingy, žlutá (zlatá) kundunka....
treba uz to spustit nie?
Comodor- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 18
Ja len dufam ze to nebude ako ostatne mu servery z sk/cz sceny,kde som mal behom 2-3 tyzdnov cely set s rate+9,takze ziadna motivacia hrat dalej.. a este taka otazocka aka bude verzia? bude tu S3 alebo cosi ine ?pretoze v S3 ma ME (elf) kuzlo infinity arrwo co je dost dobra vec,pretoze nemusi stale odbiehat pre sipy.Btw ako bude nastavena parta,ci tu bude char parta (3 rozne rasy) a full char parta( 5 roznych ras) a ci sa vnej vobec oplati expit,pretoze co som hral ine servery tak tam to bola len nevyhoda a brzdilo ma to(pravdepodobne bola zle nastavena) a hraci na vacsich resovch uz ani nevedeli co je parta ,takze EE bol uplne zbytocny,jedine kde som videl,ze sa hodi parta je global
-----
Moj navrh je taky aby tu bola aspon ta S3,pretoze ako viete su tam 3rd questy a wingy, 380 itemy,nove eventy atd... a tie *TOP* veci by mali byt hlavnou motivacio hraca,preco to hrat dalej,lebo ako som uz spominal,ze na tych fun serveroch kde su expy 300x+++ neni vobec dolezite ake itemy mate,pretoze skor ci neskor si budete vsetko davat ci mate ex set+13+full opt alebo neex+0.Ma tak napadlo ,ze rozne sety by mohli byt dobre pre rozne chary, naprikad pre EE by bol zbytocny tak divine set,pretoze vyzaduje vela str,tak by bol prenho dobry vine set. Alebo take ENE/AG BK,naco je jemu FP set (greater dragon) a BB (bone blade) ked to ma vsetko+9+28 tak nato porebuje vela str. ale stacilo by nanho tak brass set a niaky ex Legendary sword(a mame ene/ag bk). Ked si toto date do kopy tak zistite ze parta je fakt dolezita,pretoze ked sa da taketo BK,EE a esta ked sa knim prida napr. silovy MG ktory moze mat napr Thunder set alebo tie 380itemy,tak si kludne budu dava silnejsie lokacie,ako iny char s lepsi resom.. BK da hp auru,elf off a def aury a MG to pekne bude vsetko davat bez toho aby siahol na HP flasku lebo elf to bude bez problemov healovat.. tod moj nazor ako by to Mu mohli byt zabavne a nie len otom zakempit a pozerat tv a sem tam pozret ci neni pri mne GM
----
dalej sa chcem opytat,ze ako to bude s DS/BC,ci to bude miesto kde sa bude hlavne expit a bude si tiez vyzadovat partu,alebo to bude tak ako to byva na tych nasich serveroch,kde ked niekto pride do BC/DS tak su hned hlasky typu: OMG,nehol si ist co DS alebo CC??.. ja si pamatam ako to bolo na locruse,ze DS byvavalo casto aj full.
---
su to len moje napady a myslim si,ze niesu az take zle
ale aj tak si myslim ze ked niekto bude mat 10++ resov tak nebude potrebovat EE ani Hp aury od BK
-----
Moj navrh je taky aby tu bola aspon ta S3,pretoze ako viete su tam 3rd questy a wingy, 380 itemy,nove eventy atd... a tie *TOP* veci by mali byt hlavnou motivacio hraca,preco to hrat dalej,lebo ako som uz spominal,ze na tych fun serveroch kde su expy 300x+++ neni vobec dolezite ake itemy mate,pretoze skor ci neskor si budete vsetko davat ci mate ex set+13+full opt alebo neex+0.Ma tak napadlo ,ze rozne sety by mohli byt dobre pre rozne chary, naprikad pre EE by bol zbytocny tak divine set,pretoze vyzaduje vela str,tak by bol prenho dobry vine set. Alebo take ENE/AG BK,naco je jemu FP set (greater dragon) a BB (bone blade) ked to ma vsetko+9+28 tak nato porebuje vela str. ale stacilo by nanho tak brass set a niaky ex Legendary sword(a mame ene/ag bk). Ked si toto date do kopy tak zistite ze parta je fakt dolezita,pretoze ked sa da taketo BK,EE a esta ked sa knim prida napr. silovy MG ktory moze mat napr Thunder set alebo tie 380itemy,tak si kludne budu dava silnejsie lokacie,ako iny char s lepsi resom.. BK da hp auru,elf off a def aury a MG to pekne bude vsetko davat bez toho aby siahol na HP flasku lebo elf to bude bez problemov healovat.. tod moj nazor ako by to Mu mohli byt zabavne a nie len otom zakempit a pozerat tv a sem tam pozret ci neni pri mne GM
----
dalej sa chcem opytat,ze ako to bude s DS/BC,ci to bude miesto kde sa bude hlavne expit a bude si tiez vyzadovat partu,alebo to bude tak ako to byva na tych nasich serveroch,kde ked niekto pride do BC/DS tak su hned hlasky typu: OMG,nehol si ist co DS alebo CC??.. ja si pamatam ako to bolo na locruse,ze DS byvavalo casto aj full.
---
su to len moje napady a myslim si,ze niesu az take zle
ale aj tak si myslim ze ked niekto bude mat 10++ resov tak nebude potrebovat EE ani Hp aury od BK
DrKILLER- Novacek
btw kto si pamata na guildu zo stareho locrusu DRVICI?
DrKILLER- Novacek
Libi se mi tvoje napady, praxe na serveru bude jeste lepsi . Nebudu nic rikat ptze se mi to nevyplatilo jen reknu ze je s2 vzhledem ke spolehlivosti server files . A EE bude asi nejdulezitejsi char
mmasterkil- Admin
Re: zdarec-parek-haste-banana-cio
cawte ja viem ze som nebol dobrym hracom na esamu je mit to luto ale co sa da delat uz som sa polepsil a viem ze som vam niektorim liezol na nervy ale co uz taky som bol ale zmenil som sa a vsetkich vas zdravim all
tomygun- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 3
masterkill nemal si nahodou nick v hre 4fun a nehral si za MG?lebo ak ano tak si ta tiez pamatam
DrKILLER- Novacek
nj to budu ja . 4FuN byla moje guilda hlavne za elfa... pak za nejake MG ci jine chary uz to nebylo ono :/
mmasterkil- Admin
ja si ho mapatam to boli krasne spomienkyDrKILLER napsal:btw kto si pamata na guildu zo stareho locrusu DRVICI?
lamerkoo- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 4
Povolení tohoto fóra: