Big flame
+4
Dixo
element
SNiP
Kenny
8 posters
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Big flame
ja mu pomaham sam se divim, ze se u MU pohybuju
element- STÍN
- Po?et p?ísp?vk? : 345
element napsal:ja mu pomaham sam se divim, ze se u MU pohybuju
Yuri- Koder
- Po?et p?ísp?vk? : 82
Luciann napsal:Nevim to radio aspon jelo a poslouchalo ho az 300 lidi, myslim, ze to je uspech, kdyz si vzpomenu jak jsem zacinal na ipip.cz se tremi posluchaci. Ted se o me hadaji org a cz, tim nechci machrovat, ale jsem rad, ze jsem to nekde dotahl v tom co mi jde a hlavne delam to s velkym nadsenim. Mimochodem chc ise tomu venovat profesionalne, byl jsem uz i na konkurzu na radiu orion do zpravodajstvi, uci me Roman Pastorek, jeden z nejznamejsich moderatoru na ostravsku. Takze drbej do ceho chces, ale ja to aspon dotahnu do konce.element napsal:jezis... mam zacit drbat to toho tveho radia a mystiqu? °_°
jinak UG sou v poho, nejak to neresi, kdy to rozjedem ^^
gratuluju
nwm kdo odesel jako jeden z prvních a vykaslal se na mu a zacal delat nejake posrane radio
Elfoflove- Hlavni koder
- Po?et p?ísp?vk? : 134
nevim proc na me utocis, ja nemel s mu nikdy nic spolecneho, delam jsem pouze moderatora a ten jak asi dobre vis, nema na starost vytvareni hry pouze kontroluje spam na foru.
Luciann- Moderátor
- Po?et p?ísp?vk? : 233
Luciann napsal:nevim proc na me utocis, ja nemel s mu nikdy nic spolecneho, delam jsem pouze moderatora a ten jak asi dobre vis, nema na starost vytvareni hry pouze kontroluje spam na foru.
ale ja vubec neutocim
Elfoflove- Hlavni koder
tohle mi zrovna jako pratelsky post neprijdenwm kdo odesel jako jeden z prvních a vykaslal se na mu a zacal delat nejake posrane radio
Luciann- Moderátor
Luciann napsal:tohle mi zrovna jako pratelsky post neprijdenwm kdo odesel jako jeden z prvních a vykaslal se na mu a zacal delat nejake posrane radio
tim sem chtel rict ze mas blbe kecy na to ze odsud hodne lidi odeslo a sam mas topic o tom ze to nestihas a musis odejit -->
dyt je to jedno , dokud na tom dela posledni muz (snip) tak nic neni straceno , navic snip nejak nestoji o spolupraci a dava si to sam tak na co vic lidi
a je to pratelskej post nepratelskej by byl
Lucianne ty **** co si o sobe myslis si peknej ***** nejdriv sam odejdes jako **** a ted tu ***** kvuli toho ze pulka lidi odesla , si ****.
Elfoflove- Hlavni koder
Kenny napsal:
(Yuriho syndrom xD)
Yuri- Koder
- Po?et p?ísp?vk? : 82
hehe to uz je hodne davno co to bylo napsane, preteklo uz moc vody za tu dobu...Elfoflove napsal:Luciann napsal:tohle mi zrovna jako pratelsky post neprijdenwm kdo odesel jako jeden z prvních a vykaslal se na mu a zacal delat nejake posrane radio
tim sem chtel rict ze mas blbe kecy na to ze odsud hodne lidi odeslo a sam mas topic o tom ze to nestihas a musis odejit -->
dyt je to jedno , dokud na tom dela posledni muz (snip) tak nic neni straceno , navic snip nejak nestoji o spolupraci a dava si to sam tak na co vic lidi
a je to pratelskej post nepratelskej by byl
Lucianne ty **** co si o sobe myslis si peknej ***** nejdriv sam odejdes jako **** a ted tu ***** kvuli toho ze pulka lidi odesla , si ****.
Luciann- Moderátor
K0vy napsal:lol ja to hral good blbost
kovozrute ticho je to fajnova hra
Dixo- Koder
- Po?et p?ísp?vk? : 97
si děláš srandu s tím lockem ne? ... kurnik to neni jak na forumno, kde se setri s kazdym kilobajtem
UNLOCK
UNLOCK
element- STÍN
stejne to tu je jedna velka drbarna...vemte si, ze nekteri z nas se znaji pres tri roky...ty vole lidi pojdte se uz konecne sejit!
Luciann- Moderátor
nesnasim to slovo, ale musim ho pouzit >> lol .... protože to se nikdy nestane, to znám z vlastní zkušenosti, když se nesejdou lidi ze stejného města jak se pak můžou sejít lidi z republiky...
element- STÍN
este by ste sa pohadaly
Dixo- Koder
- Po?et p?ísp?vk? : 97
tak nevim...xerox, ja, ferenc, kovo a djcrash se schazime...dokonce jsme se setkali s vanathorem, mamcou, tweakem...opava je za rohem...
Luciann- Moderátor
Strana 2 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: