Combo?!Fenrir?!
5 posters
Strana 1 z 2 • 1, 2
Combo?!Fenrir?!
Nepochopil jsem jednu věc,proč máte v úmyslu odstranit Combo u BK,combo bylo vytvořeno protože si BK v PvP absolutně neškrtalo(osobně jsem v té době global hrál,takže vím o co jde)a ani po přidání comba se BK nestalo nezníčitelným,možná se ti spíš akorát vyrovnalo.A chcete ho dát pryč.
Fenrir,nevidím jedinej důvod proč by měl být odstraněn,nebo nedostupný. Na Global byl přidám protože už prakticky nebylo co dosáhnout pro nejlepší hráče a fenrir se stal novou výzvou,ale rozhodně to není žádnej drtič na PvP.A pokud to bude se statama jak to je,tak vytvořit fenrira bude celke brutal.
Záměrně to přirovnávám ke Globalu,protože staty budou velmi podobné.A Pvp není o ničem jiným než o bodech.
Fenrir,nevidím jedinej důvod proč by měl být odstraněn,nebo nedostupný. Na Global byl přidám protože už prakticky nebylo co dosáhnout pro nejlepší hráče a fenrir se stal novou výzvou,ale rozhodně to není žádnej drtič na PvP.A pokud to bude se statama jak to je,tak vytvořit fenrira bude celke brutal.
Záměrně to přirovnávám ke Globalu,protože staty budou velmi podobné.A Pvp není o ničem jiným než o bodech.
BomberDeep- Pomocnik
- Po?et p?ísp?vk? : 20
Re: Combo?!Fenrir?!
1) Tohle neni a nebude global.
2) Combo se jeste bude testovat, ale v jeho podstate je dost overpowered. Je ale fakt, ze s nizsimi staty mozna bude prijatelnejsi, jelikoz jeho zakladni dmg se pocita primo ze statu. Bude ale jeste treba to dukladne ozkouset. Z dosavadni zkusenosti co jsem videl kombo v praxi jsem zasadne proti.
3) BK ze si neskrta v PvP? Spatnej vtip?
4) Fenrir je stejnej pripad jako kombo. S aktualnimi staty jeste neni odzkouseny, nicmene z predeslych zkusenosti na me nepusobil prilis kladnym dojmem...
5) Musis brat v uvahu take PvE stranku hry, jelikoz server bude obzvlaste PvE orientovan.
2) Combo se jeste bude testovat, ale v jeho podstate je dost overpowered. Je ale fakt, ze s nizsimi staty mozna bude prijatelnejsi, jelikoz jeho zakladni dmg se pocita primo ze statu. Bude ale jeste treba to dukladne ozkouset. Z dosavadni zkusenosti co jsem videl kombo v praxi jsem zasadne proti.
3) BK ze si neskrta v PvP? Spatnej vtip?
4) Fenrir je stejnej pripad jako kombo. S aktualnimi staty jeste neni odzkouseny, nicmene z predeslych zkusenosti na me nepusobil prilis kladnym dojmem...
5) Musis brat v uvahu take PvE stranku hry, jelikoz server bude obzvlaste PvE orientovan.
SNiP- SYSTEM LORD
- Po?et p?ísp?vk? : 78
3) Ano,až budou mít všichni cca 3k bodu,tak BK dostane na prdel.
BomberDeep- Pomocnik
Myslim, ze jsi bud nezkuseny nebo zijes v iluzi... PvP bylo v MU vzdycky mym konickem, jelikoz to byla jedina vec, ktera na vsech servrech fungovala fajn :0 (resp. natom snad neni co pokazit)
Mno a mas pravdu, ze se dost odviji od bodu. Ale ja bych to formuloval trochu jinak - konkretneji: PvP se predevsim odviji od bodu ve vitalite, protoze casto to je spis o tom ustat rany nez je rozdavat. A ktera classa ma nejvice hp? Mimoto, staci mu pouze par bodu do vitality za ucelem vytvoreni jisteho zakladu - zbyle body se daji investovat do sily a hlavne energie, ktera vyrazne posili dmg skillu (jelikoz BK ma za pouhych 10 bodu +1% skill dmg) a take zvysi efekt hp buffu. Kdyz k tomu jeste nasadis set +hp+ref, nepotrebujes ani nejaky vyrazny dmg, soupere budes maximalne dotukavat... Mam svoje za BK odehrano vicemene ;o
Mno a mas pravdu, ze se dost odviji od bodu. Ale ja bych to formuloval trochu jinak - konkretneji: PvP se predevsim odviji od bodu ve vitalite, protoze casto to je spis o tom ustat rany nez je rozdavat. A ktera classa ma nejvice hp? Mimoto, staci mu pouze par bodu do vitality za ucelem vytvoreni jisteho zakladu - zbyle body se daji investovat do sily a hlavne energie, ktera vyrazne posili dmg skillu (jelikoz BK ma za pouhych 10 bodu +1% skill dmg) a take zvysi efekt hp buffu. Kdyz k tomu jeste nasadis set +hp+ref, nepotrebujes ani nejaky vyrazny dmg, soupere budes maximalne dotukavat... Mam svoje za BK odehrano vicemene ;o
SNiP- SYSTEM LORD
Otázka je zda bude SD sťít bez něj si opravdu BK nevrzne.
BomberDeep- Pomocnik
Jinak do toho tvojeho příspěvku nejde psát,proto diskutujeme mimo
BomberDeep- Pomocnik
SD.....?
Jinak uz by tam melo jit psat
Jinak uz by tam melo jit psat
SNiP- SYSTEM LORD
SD sťít ti nic neříká? Takové to žluté u HP
BomberDeep- Pomocnik
Jo tahle blbost :] To nebude (pokud vim ) ... A bez tohohle ze se BK neobejde? Clovece kde zijes? Verim, ze na globalu jsou trochu jiny podminky. Pokud mluvis ze zkusenosti prave odtud, tak to treba muze byt pravda, nicmene garantuju ti, ze tady to platit nebude. Prece jenom tady bude rychlejsi levlovani/vice resu/vice bodu a jiste take jina dostupnost itemu... Tohle skutecne nebude global (aspon jak ja ho pamatuju).
SNiP- SYSTEM LORD
mi ja bis jsem chtel at fenrir je a jd eod 50 lvl ale nemusis davat vubec skill at jen takovy jezdici prostredk co vipada pekne
K0vy- Koder
- Po?et p?ísp?vk? : 57
K0vy napsal:mi ja bis jsem chtel at fenrir je a jd eod 50 lvl ale nemusis davat vubec skill at jen takovy jezdici prostredk co vipada pekne
Je vidět že máš rád čestinu
BomberDeep- Pomocnik
BomberDeep napsal:K0vy napsal:mi ja bis jsem chtel at fenrir je a jd eod 50 lvl ale nemusis davat vubec skill at jen takovy jezdici prostredk co vipada pekne
Je vidět že máš rád čestinu
to on je jenom uplne **b*j a nevi kde ma psat I a kde Y, tak aby nevypadal jako *d**t pise vsude I
Yuri- Koder
- Po?et p?ísp?vk? : 82
hm kdyby jsem chtěl psát spisovně tak, tak píšu omg akorát se mi nechce
K0vy- Koder
Mno nic proti, ale mel by ses to naucit .. Podle toho jak pises si o tobe lidi udelaj prvni dojem a to je silna vec (ja teda pisu takhle bezne bez diakritiky, ale to uz je zvykem - a dela to tak spousta lidi, takze to je docela akceptovano oproti tomu, kdyz nekde nasekas 10 do oci bijicich pravopisnych chyb)
SNiP- SYSTEM LORD
Od teď to bude dávat přečíst mamince,aby ukázal že umí hezky psát
BomberDeep- Pomocnik
K0vy napsal:no ne tis to uhad
Kovy já z tebe fakt chcípám
Naposledy upravil BomberDeep dne Wed Jul 23, 2008 12:15 am, celkově upraveno 1 krát
BomberDeep- Pomocnik
ale zajima ze tu pises kdyz ses chciplej
Btw" jsem K0vy
Btw" jsem K0vy
K0vy- Koder
Chcípat = Umírat
Což neznamená smrt
Takže muck ty můj
Což neznamená smrt
Takže muck ty můj
BomberDeep- Pomocnik
K0vy napsal:chcipat = drz uz hubu omg
Ja teda moc umírajích lidí neviděl,aby si drželi čelisti....hm sem o něco moudřejší.
BomberDeep- Pomocnik
jak vidim tak moc chitrej nejses
K0vy- Koder
Já vás asi přizabiju!
K0vy, laskavě už buď ticho, tohle je hrůza!
Ještě nějaké debilní poznámky?! Věřte, že na novém fóru to bude peklo, tam se vás nebudu ptát, četl jsi pravidla, četl, porušil, porušil, tak odpal...
K0vy, laskavě už buď ticho, tohle je hrůza!
Ještě nějaké debilní poznámky?! Věřte, že na novém fóru to bude peklo, tam se vás nebudu ptát, četl jsi pravidla, četl, porušil, porušil, tak odpal...
K0vy napsal:jak vidim tak moc chitrej nejses
BomberDeep- Pomocnik
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: