Go server go
+7
Legi
Dixo
mmasterkil
Kosticka
Kenny
dean
K0vy
11 posters
Strana 1 z 2 • 1, 2
Go server go
hej slyšel jsem něco o tom že server pojede na začatek prázdnin takže to zitra puśtite teda vlastně dnes v 23:59???
K0vy- Koder
- Po?et p?ísp?vk? : 57
Re: Go server go
K0vy napsal:hej slyšel jsem něco o tom že server pojede na začatek prázdnin takže to zitra puśtite teda vlastně dnes v 23:59???
podle mě ne, protože na serveru musí vyřešit ještě hodně věcí jako např. ingame, drop, staty, expy and so on .... ale třeba už to mají nachystaný o tom já vim prd
dean- Koder
- Po?et p?ísp?vk? : 60
no tak kamos delal serva asi tiden season3 episoda1 a pak este 1 tiden se to testovalo a pak se jelo na ostro a bilo to vimakane dobre takze todle musi bejt nejlepsi serv co znam kdiz se to dela asi 5 mesicu bo jak dlouho
K0vy- Koder
No jestli to bIlo vImakane jako Tvůj pravopis, tak potěš... Pochybuju, že za tejden si všechno upravili k obrazu svému O_o jen sosli server, zprovoznili to a nechali tak...
kennny111 napsal:No jestli to bIlo vImakane jako Tvůj pravopis, tak potěš... Pochybuju, že za tejden si všechno upravili k obrazu svému O_o jen sosli server, zprovoznili to a nechali tak...
jn asi tak .. za tiden
dean- Koder
hele a kdy vy to upravite k obrazu svemu?
Kosticka- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 18
v co nejdohlednejsi dobeKosticka napsal:hele a kdy vy to upravite k obrazu svemu?
mmasterkil- Admin
- Po?et p?ísp?vk? : 581
noa tak sosli serva ale šlo to a nikdo si nesťežuje třeba ja to nehraju bo jeot kktina tu mate web jestli se chcete kuknout
http://www.rebornmu.czin.eua kdi by jsem chtěl psát spisovně tak tak píšu lole
K0vy- Koder
K0vy napsal:noa tak sosli serva ale šlo to a nikdo si nesťežuje třeba ja to nehraju bo jeot kktina tu mate web jestli se chcete kuknout
lol tak proč nepíšeš? protože se ti nechce ? každá výmluva dobrá ..btw ten server nejede ani kdyz to prepisu na eu
dean- Koder
ne ten server jde ale admin to ma doma na lince a tak kdyz taha torenty tak to vypne.... jo je to fajn server, nastavili to za 2 tydny (celkem dobre na tu dobu) a jede od 8 rano do 10 vecer, pak se vypne. Pri 20 lidech online uz se to zacina lagovat, protoze jeho pripojeni na to neni stavene a pri 30 uz je problem otevrit bednu...
Tolik k skvelemu serveru
Tolik k skvelemu serveru
mmasterkil- Admin
Jak někdo může o někom říct, že je "lol"? O_o Lol = hlasitě se směji/hodně smíchu, něco takového. A ta výmluva je fakt bezvadná.. KdIbIch chtěl... jasně, to říkej jiným A ten server, em... no cemment
mmkile tak bych to taki rekl ja jen daval priklad ze tu se to dela uz pres pul roka
K0vy- Koder
jenze jsi to nerek...K0vy napsal:mmkile tak bych to taki rekl ja jen daval priklad ze tu se to dela uz pres pul roka
mmasterkil- Admin
kennny111 napsal:Jak někdo může o někom říct, že je "lol"? O_o Lol = hlasitě se směji/hodně smíchu, něco takového. A ta výmluva je fakt bezvadná.. KdIbIch chtěl... jasně, to říkej jiným A ten server, em... no cemment
to mělo znít jako lol ,čárka, tak proč to nepíšeš ..
dean- Koder
omg drzte pysky a raci dete pomahat se serverem
K0vy- Koder
KOvy klud server pojde ked to dokoncia nervy nikomu nepomozu
Dixo- Koder
- Po?et p?ísp?vk? : 97
Lidi nechci do nikoho rypat ale tendle server se chysta uz hmmmm od zimy ?
Legi- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 2
v zime to zacali planovat delat asi pred 6 mesicama ale asi uz dyl nejsme si jistej
K0vy- Koder
Kovy boze ... teda uprimne cim vic toho od tebe ctu (jakoze doted jsem necetl), tim vic si rikam jestli jsi skutecne tak hloupej nebo jestli z toho teprve vyrustas...
Co se serveru tyce - z casti CHAPU, ze mnozi z vas uz si asi mysli, ze tohle je ztracenej pripad. Dela se natom dlouho to je fakt, ale prace je hodne a pokud chcete udelat trosku zajiemavej server, ne jen stahnout release z RZ a pozmenit 2 hodnoty v zakladnim nastaveni, tak to chce cas. Hodne casu. Pul roku nebo jak dlouho to je? To je dost casu, uznavam - jenze mezitim se spousta veci stale menilo a mnohokrat jiste take zacinalo znova (obcas se vyskytne prilis zakerny problem, ktry se neda obejit - z vlastni zkusenosti znam). Stejne tak se vystridala spousta lidi, kteri na tom pracovali.
Ja jsem se do projektu zapojil az nekdy na prelomu kvetna a cervna, kdy uz to nezbyl skoro nikdo kdo natom skutecne delal. Prisel jsem ke stolu se spoustou napadu a vylepseni, tak jsme se nakonec s MM shodli, ze se to vezme od podlahy a zacne se pracovat na uplne novym nastaveni. Bohuzel to take znamena, ze spousta veci se musela (a stale musi) znovu predelat. Mno a jelikoz natom od te doby v podstate delam jen ja (mmkil pomaha kdy muze, bohuzel nato posledni dobou nema moc cas a ani nebude - za zly mu to neberu, jen konstatuju ... co se tyce ostatnich - semtam nekdo prihodi ruku k dilu... Tweak jeste docela pomuze, kdyz se mu rekne :] za coz jsem mu vdecny)
Takze secteno podtrzeno, v podstate natom ted dela jen 1 clovek. Ne robot, ale clovek - tim padem nedelam 24/7. Tak se sakra nedivte, ze to trva tak dlouho. Muzu vam zarucit, ze kdyz se mi podari vse dostat k obrazu svemu, bude to MUcko jak ho pravdepodobne jeste neznate - at uz vas to prijemne prekvapi nebo zklame, to ukaze cas. Ted je pro me dulezity udelat zaklad, ze ktereho se zbytek hry bude odvijet. Dlouho trvalo jen to vymyslet, nemluve o komplikacich pri prevadeni do praxe (zvykl jsem si uz na fakt, ze v pripade MUcka je na pocatku myslenka a do praxe se prevede pomoci jisteho kompromisu).
Mno a v posledni dobe delam docela pokroky - v nejblizsi dobe se na webu objevi newska. Tak sledujte deni a mejte trpelivost. Rika se prece "prace kvapna, malo platna" ;O
Mimochodem skutecne bych ocenil, kdyby lidi ktere to nezajima popripade ztratili zajem o to tady na neco cekat, aby se tu nezdrzovali a pokud mozno se neobtezovali spamovat forum a shout svymi do nebes sahajicimi moudrymi komentari. Skutecne nato nikdo neni zvedavy - obcas kdyz si to ctu premyslim, jestli mi to vubec stoji zato delat natom pro takovy lidi - respektive doufam, ze takovi nejsou vsichni -_-
Co se serveru tyce - z casti CHAPU, ze mnozi z vas uz si asi mysli, ze tohle je ztracenej pripad. Dela se natom dlouho to je fakt, ale prace je hodne a pokud chcete udelat trosku zajiemavej server, ne jen stahnout release z RZ a pozmenit 2 hodnoty v zakladnim nastaveni, tak to chce cas. Hodne casu. Pul roku nebo jak dlouho to je? To je dost casu, uznavam - jenze mezitim se spousta veci stale menilo a mnohokrat jiste take zacinalo znova (obcas se vyskytne prilis zakerny problem, ktry se neda obejit - z vlastni zkusenosti znam). Stejne tak se vystridala spousta lidi, kteri na tom pracovali.
Ja jsem se do projektu zapojil az nekdy na prelomu kvetna a cervna, kdy uz to nezbyl skoro nikdo kdo natom skutecne delal. Prisel jsem ke stolu se spoustou napadu a vylepseni, tak jsme se nakonec s MM shodli, ze se to vezme od podlahy a zacne se pracovat na uplne novym nastaveni. Bohuzel to take znamena, ze spousta veci se musela (a stale musi) znovu predelat. Mno a jelikoz natom od te doby v podstate delam jen ja (mmkil pomaha kdy muze, bohuzel nato posledni dobou nema moc cas a ani nebude - za zly mu to neberu, jen konstatuju ... co se tyce ostatnich - semtam nekdo prihodi ruku k dilu... Tweak jeste docela pomuze, kdyz se mu rekne :] za coz jsem mu vdecny)
Takze secteno podtrzeno, v podstate natom ted dela jen 1 clovek. Ne robot, ale clovek - tim padem nedelam 24/7. Tak se sakra nedivte, ze to trva tak dlouho. Muzu vam zarucit, ze kdyz se mi podari vse dostat k obrazu svemu, bude to MUcko jak ho pravdepodobne jeste neznate - at uz vas to prijemne prekvapi nebo zklame, to ukaze cas. Ted je pro me dulezity udelat zaklad, ze ktereho se zbytek hry bude odvijet. Dlouho trvalo jen to vymyslet, nemluve o komplikacich pri prevadeni do praxe (zvykl jsem si uz na fakt, ze v pripade MUcka je na pocatku myslenka a do praxe se prevede pomoci jisteho kompromisu).
Mno a v posledni dobe delam docela pokroky - v nejblizsi dobe se na webu objevi newska. Tak sledujte deni a mejte trpelivost. Rika se prece "prace kvapna, malo platna" ;O
Mimochodem skutecne bych ocenil, kdyby lidi ktere to nezajima popripade ztratili zajem o to tady na neco cekat, aby se tu nezdrzovali a pokud mozno se neobtezovali spamovat forum a shout svymi do nebes sahajicimi moudrymi komentari. Skutecne nato nikdo neni zvedavy - obcas kdyz si to ctu premyslim, jestli mi to vubec stoji zato delat natom pro takovy lidi - respektive doufam, ze takovi nejsou vsichni -_-
SNiP- SYSTEM LORD
- Po?et p?ísp?vk? : 78
hej sorka nechtelo se mi to cist sori co jsem napsal ale bil jsem vitocenej chapes a rozhodne chci abi tento server jel akorat ted nemam moc casu abych vam to pomohl testovat ale urcite mi das za pravdu ze tohle uz se chista dlouho a chci vma pomoct a nvm jestli budu mit dost casu na hrani ale treba kdibi ste potrebovali huntera nebo nake GM co ma skusenosti tak napis
K0vy- Koder
K0vy napsal:hej sorka nechtelo se mi to cist sori co jsem napsal ale bil jsem vitocenej chapes a rozhodne chci abi tento server jel akorat ted nemam moc casu abych vam to pomohl testovat ale urcite mi das za pravdu ze tohle uz se chista dlouho a chci vma pomoct a nvm jestli budu mit dost casu na hrani ale treba kdibi ste potrebovali huntera nebo nake GM co ma skusenosti tak napis
Yuri- Koder
- Po?et p?ísp?vk? : 82
muj smysl pro gramatiku place
Luciann- Moderátor
- Po?et p?ísp?vk? : 233
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: