Kdy na ostro??
+2
Kosticka
Ly3ynka
6 posters
Kdy na ostro??
pojde to na otro do velkých prázdnin?
Ly3ynka- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 12
Re: Kdy na ostro??
Sorac za offtopic ale jake tu sou nejlepsi zbrane a se ty na jednotlive chary ktere pudou ziskat???
Kosticka- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 18
az po velkych prazdninach a to jeste neni jisteLy3ynka napsal:pojde to na otro do velkých prázdnin?
element- STÍN
- Po?et p?ísp?vk? : 345
vite ze jsem clovek mirny ale precejen proc rypat kdyz muzete pomoc? Ja se zadne nebranim, uz do toho ani nevidite a tak nevite kdy se to rozjede.
mmasterkil- Admin
- Po?et p?ísp?vk? : 581
No takze v prvni rade si zkus oznacit text Kennyho (miniaturnim pismem je tam text, jak si muzes vsimnout tak prispevek neni ani jednou editovan, takze to tam bylo od zacatku).. ale ja osobne se nebudu vymlouvat, ze sem to nemyslel jako rypnuti - ano myslel.
.. Jinak k MU se uz nechci moc vyjadrovat uz jen proto ze bych se vynervoval a musel rict vse na plnou hubu (moje velice uprimna uprimnost :] )
Uz kdyz se me proste nekdo zepta na MU tak mu napisu ze nic nvm ze uz me to nejak nezajima a ze o tom nechci mluvit.. ted se asi projevuje kdo na to ma delat srvr a makat na tom, ale je to dlouha doba od odvezeni srvru k UG, ze proste uz to melo byt.. No vic se nechci a nebudu vyjadrovat. Peace
.. Jinak k MU se uz nechci moc vyjadrovat uz jen proto ze bych se vynervoval a musel rict vse na plnou hubu (moje velice uprimna uprimnost :] )
Uz kdyz se me proste nekdo zepta na MU tak mu napisu ze nic nvm ze uz me to nejak nezajima a ze o tom nechci mluvit.. ted se asi projevuje kdo na to ma delat srvr a makat na tom, ale je to dlouha doba od odvezeni srvru k UG, ze proste uz to melo byt.. No vic se nechci a nebudu vyjadrovat. Peace
element- STÍN
- Po?et p?ísp?vk? : 345
ja beru jakoukoliv kritiku, jen se mi to zdalo ponekud nemistne, kdyz se jiz nejaky ted tyden neangazujes. K tomu ze to uz davno melo byt... ano melo a ano mam na tom nejvetsi zasluhu ale jsou veci mezi nebem a zemi ktere neovlivnim a mezi pocitacem a mnou ktere neumim. Nicmene ted uz je skutecne ostry start na spadnuti
mmasterkil- Admin
smutna pravda pokud myslime to samekennny111 napsal:ironie?
mmasterkil- Admin
No já už to nemůžu vydržet. Teď mám dva týdny volna a chci si konečně zapařit MU na super serveru... Takže asi půjdu na global, pokud je ostrý start opravdu na spadnutí...
jj bez jen te poprosim jestli muzes prelozit tu instalacku a pak ji nascreenovatkennny111 napsal:No já už to nemůžu vydržet. Teď mám dva týdny volna a chci si konečně zapařit MU na super serveru... Takže asi půjdu na global, pokud je ostrý start opravdu na spadnutí...
mmasterkil- Admin
Tak od čtvrtka jsem si do neděle domluvil návštěvu, tak to udělám příští týden (navíc nejsem na desktopu, takže tady u sebe nemám žádné věci)
EDIT: Tak mi to nakonec odpadlo.... takže mám volno
EDIT: Tak mi to nakonec odpadlo.... takže mám volno
Tak to prosimte udelej at muzem pustit server.kennny111 napsal:EDIT: Tak mi to nakonec odpadlo.... takže mám volno
mmasterkil- Admin
omg, bratranec je taky jeblá ****. Zas mi volal, že mám teda přijet, mě poser... ale zítra jsem ještě doma, jenže zas nebudu na pc, tak to nějak musím vykutit... omFg... a na globálu mi nejde stáhnout klient... se na to vyseru
co je na te instalacce tak dulezite??
Kosticka- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 18
tak ve sve podstate nic, ale kenny rikal ze ji prelozi tak by bylo fajn ji mit pred ostrym startem protoze pak nam bude naprd.Kosticka napsal:co je na te instalacce tak dulezite??
mmasterkil- Admin
V sobotu večer přijedu, v neděli se budu snažit to udělat... Tlačí mě čas, takže se předem omlouvám. Kdyžtak napiš termín, do kdy to MUSÍ být, ať se mohu zařídit
paklize to chceme pustit pristi patek tak by streda byla nice. Ale to taky zalezi na tweakovi jak to stihne, rikal mi totiz ze to tento patek uz bude ale nebude
mmasterkil- Admin
mmasterkil napsal:paklize to chceme pustit pristi patek tak by streda byla nice. Ale to taky zalezi na tweakovi jak to stihne, rikal mi totiz ze to tento patek uz bude ale nebude
ten test cw a maya...
Elfoflove- Hlavni koder
- Po?et p?ísp?vk? : 134
Povolení tohoto fóra: