Pujde už stadium???
3 posters
Pujde už stadium???
Hele mam MG a potrebuju evily a inferno.... a kde je mam sebrat byl bych rad kdyby uz byly ve stadku creepy nebo mi dejte aspon na muj ucet scroll of inferno a evil spirits..
Soby- Pomocnik
- Po?et p?ísp?vk? : 36
Re: Pujde už stadium???
Soby napsal:Hele mam MG a potrebuju evily a inferno.... a kde je mam sebrat byl bych rad kdyby uz byly ve stadku creepy nebo mi dejte aspon na muj ucet scroll of inferno a evil spirits..
evily mi padli v lt...jen maj hodne malou sanci na drop asi
Elfoflove- Hlavni koder
- Po?et p?ísp?vk? : 134
jo tu arenu musi nekdo (neli ja ) orespit. V soucasne dobe se ale soustredim na web bo s tim mi nikdo nepomuze. Evily padaji lt a ver mi ze inferno je ti k nicemu . Jinak v lt jsou fleky takze klidek.
mmasterkil- Admin
- Po?et p?ísp?vk? : 581
V lt7 už expím víc než 60 lvl a ješte mi nepadly........... a proč by mi bylo inferno k ničemu?
Soby- Pomocnik
K cemu je inferno? Dyt je pomalejsi nez evily a dava jen o 200 dmg vicSoby napsal:V lt7 už expím víc než 60 lvl a ješte mi nepadly........... a proč by mi bylo inferno k ničemu?
mmasterkil- Admin
mmasterkil napsal:K cemu je inferno? Dyt je pomalejsi nez evily a dava jen o 200 dmg vicSoby napsal:V lt7 už expím víc než 60 lvl a ješte mi nepadly........... a proč by mi bylo inferno k ničemu?
ale jo na zacatek je inferno zupa kdyz sem kempil vzdy s mgikem tak jedine infernem do 4.resu pac s evilama me zabijeli:D
Elfoflove- Hlavni koder
- Po?et p?ísp?vk? : 134
inferno je nekdy lepsi a ty evily uz padly a pls hod tam ty creatury do toho stadka nemam kde expit lt uz me nebavi....
Soby- Pomocnik
mmasterkill nepotrebuju aby to jelo na ostro uplne mi bude stacit kdyz naspounujes to stadkou a udelas tam spoty..... joa ten gm shop uz jsi zrusil s telory? nebo mam nejakej bug?
Soby- Pomocnik
ne ted uz tam zas je gm shop a je tam i respawn ve stadiuSoby napsal:mmasterkill nepotrebuju aby to jelo na ostro uplne mi bude stacit kdyz naspounujes to stadkou a udelas tam spoty..... joa ten gm shop uz jsi zrusil s telory? nebo mam nejakej bug?
mmasterkil- Admin
Povolení tohoto fóra: