hraje se?
+10
demonn
Hery17
Kosticka(GBK5)
Yuri
Luciann
iluvatar
Kenny
Dixo
mmasterkil
keksik
14 posters
Strana 1 z 2 • 1, 2
hraje se?
zdravim...chci se zeptat jestli se hraje nikde jsem to nenasel...prihlasim se do hry dam vytvorit postavu a hodi mi to nejake cisla a nejde to
pak muzete vymazat..Diky za odpoved
keksik- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 1
Re: hraje se?
Hah hraje se a postavu si ale musis vytvaret púres web. Prihlas se na ucet, dej postavy > vytvorit postavu a vytvor si jakou chceskeksik napsal:zdravim...chci se zeptat jestli se hraje nikde jsem to nenasel...prihlasim se do hry dam vytvorit postavu a hodi mi to nejake cisla a nejde to
mmasterkil- Admin
- Po?et p?ísp?vk? : 581
mmasterkil napsal:Hah hraje se a postavu si ale musis vytvaret púres web. Prihlas se na ucet, dej postavy > vytvorit postavu a vytvor si jakou chceskeksik napsal:zdravim...chci se zeptat jestli se hraje nikde jsem to nenasel...prihlasim se do hry dam vytvorit postavu a hodi mi to nejake cisla a nejde to
aj cez clienta to funguje
Dixo- Koder
- Po?et p?ísp?vk? : 97
nefungujeDixo napsal:mmasterkil napsal:Hah hraje se a postavu si ale musis vytvaret púres web. Prihlas se na ucet, dej postavy > vytvorit postavu a vytvor si jakou chceskeksik napsal:zdravim...chci se zeptat jestli se hraje nikde jsem to nenasel...prihlasim se do hry dam vytvorit postavu a hodi mi to nejake cisla a nejde to
mmasterkil- Admin
mmasterkil napsal:nefungujeDixo napsal:mmasterkil napsal:Hah hraje se a postavu si ale musis vytvaret púres web. Prihlas se na ucet, dej postavy > vytvorit postavu a vytvor si jakou chceskeksik napsal:zdravim...chci se zeptat jestli se hraje nikde jsem to nenasel...prihlasim se do hry dam vytvorit postavu a hodi mi to nejake cisla a nejde to
DW ide
Dixo- Koder
Tak to je chybaDixo napsal:
DW ide
mmasterkil- Admin
mmasterkil napsal:Tak to je chybaDixo napsal:
DW ide
ja sem ho hned nasupu vyrobyl
Dixo- Koder
Kurnik, se furt citujete.
Bych to tu zavedl. To strašně roztahujete a nemá to žádnej účel :]
13) Je povolena citace pouze jednoho příspěvku. Pokud příspěvek, který citujete obsahuje již nějakou citaci, odstraňte ji prosím. V citaci je zakázáno kvůli přehlednosti fora ponechávat obrázky a linky. Proto pokud příspěvek, který citujete nějaké obrázky, či linky nebo hesla v CODE obsahuje, odstraňte je prosím. Pokud odepisujete na poslední příspěvek a váš příspěvek se zařadí pod něj, nepoužívejte citaci. Smile Pokud se chcete vyjádřit pouze k určité části příspěvku, můžete použít citaci, ale zároveň odmažte zbytkovou část citace (to, na co nereagujete). Děkuji.
kennny111 napsal:Kurnik, se furt citujete.
blablablabla......
zas ma musis opravovat kenny
Dixo- Koder
uz aby to slo ozaj naostro. to tu na forku potom zavladne stredovek (tvrde pravidla, tvrde trestanie), bo to tu opat zaspamujete ako esu a kto sa o to bude starat. na podobne kreposti mate icq.
iluvatar- Šedá Eminence
- Po?et p?ísp?vk? : 46
ete ze tu nejsu spamery z ESI
kennny111: omg, proč to cituješ? :]
kennny111: omg, proč to cituješ? :]
Dixo- Koder
spameri vyrostli a dostali rozum
Luciann- Moderátor
- Po?et p?ísp?vk? : 233
ty citace nicemu nikdy nevadili..... problem nastane jen kdyz nekdo citujenekolikrat a pod to hodi 5 znakukennny111 napsal:Bych to tu zavedl. To strašně roztahujete a nemá to žádnej účel :]
Yuri- Koder
- Po?et p?ísp?vk? : 82
No proto mu to už píšu, protože takhle to začne, a navíc je to úplná blbost, citovat poslední příspěvek... kdyby to tak udělal každý, tak se to protáhne a 5 postů udělá 2 stránky...
kennny111 napsal:No proto mu to už píšu, protože takhle to začne, a navíc je to úplná blbost, citovat poslední příspěvek... kdyby to tak udělal každý, tak se to protáhne a 5 postů udělá 2 stránky...
mno jo no kenny je vydet ze si korektor
Dixo- Koder
Já to balím!
Konec OT, jinak zamykám, a ty citace budu na novém fóru mazat a trestat, protože to fakt není normální... co to má za smysl? Citovat poslední příspěvek?
Konec OT, jinak zamykám, a ty citace budu na novém fóru mazat a trestat, protože to fakt není normální... co to má za smysl? Citovat poslední příspěvek?
Potesim te: na novem foru citace mozna ani nebudou nebo nemusi byt pokud nebudem chtit
mmasterkil- Admin
a kedy uz bude hotove nove forko
Dixo- Koder
spis kdy pojede konecne to ESA...
Kosticka(GBK5)- Pomocnik
- Po?et p?ísp?vk? : 30
První by se to mělo přece celé dodělat ne? Třeba shoutbox, štve mě páč se to co 5 sekund aktualizuje tak si to ani celé třeba nestihnu přečíst, stihnu pár příspěvku a cvak je to zpět...:-) Tak to trochu posunte aspoň na 20sekund nebo ať se to neaktualizuje vůbec a hotovo. Každý si to může aktualizovat sám:-)
Dík.
Dík.
Hery17- Pomocnik
- Po?et p?ísp?vk? : 25
Kdybys pouzival firefox, tak nemas problem ten to totiz aktualizuje sice ale zustanes na stejnem miste . V IE ale nevim kde tato funkce je a ani tweak ktery cely web pise o tom nema potuchy. Hmm kdy to pojede, mno az se dodela ten web a to ja neovlivnim.Hery17 napsal:První by se to mělo přece celé dodělat ne? Třeba shoutbox, štve mě páč se to co 5 sekund aktualizuje tak si to ani celé třeba nestihnu přečíst, stihnu pár příspěvku a cvak je to zpět...:-) Tak to trochu posunte aspoň na 20sekund nebo ať se to neaktualizuje vůbec a hotovo. Každý si to může aktualizovat sám:-)
Dík.
mmasterkil- Admin
Oki tak to bude asi tím IE mno tak už budu používat mozilu no:-)mmasterkil napsal:Kdybys pouzival firefox,........Hery17 napsal:.......
Hery17- Pomocnik
- Po?et p?ísp?vk? : 25
spameri tu nejsou protoze to este nejede na ostro... pocket az se bude v lt7 a ma zlatych pak to bude spam..
demonn- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 15
tak nekteri jeste nevyrostli noJaMMaL napsal:to si jen myslis:DLuciann napsal:spameri vyrostli a dostali rozum
Luciann- Moderátor
- Po?et p?ísp?vk? : 233
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: