Postavy na CS a CW
2 posters
Postavy na CS a CW
takze mam pro vas ucty na castle siege a crywolf event. Bohuzel jsem tam nedal zadne penize ani nic, takze sry. Nicmene do lory dam misto barmanky na chvili GM shop, tak se nejak vybavte, prachy ale musite nasbirat nebo vam je ochotne GM vyda. Ucty jsou nasledujici:
Na vsech jsou elfove s 25k agi, bohuzel jen GM bude mit jine postavy. Sraz je az v 20:00 bohuzel driv nemuzu. 21:00 je pak crywolf event
EDIT: Prosim napiste mi kdo kterou postavu chce at s ito pak nekradete
- kód:
castle1 castle1
castle2 castle2
castle3 castle3
castle4 castle4
castle5 castle5
castle6 castle6
castle7 castle7
castle8 castle8
castle9 castle9
castle10 castle10
Na vsech jsou elfove s 25k agi, bohuzel jen GM bude mit jine postavy. Sraz je az v 20:00 bohuzel driv nemuzu. 21:00 je pak crywolf event
EDIT: Prosim napiste mi kdo kterou postavu chce at s ito pak nekradete
mmasterkil- Admin
- Po?et p?ísp?vk? : 581
Re: Postavy na CS a CW
zalozte si jeste na tech postavach 2 rozdilne guildy. Obranci a Utocnici. Pripadne to udelaji 2 GM ale kdo vi kteri
mmasterkil- Admin
omlouvam se za spozdeni ted jsem dosel tak uz stahuju jestli teda ještě někoho potřebujetemmasterkil napsal:zalozte si jeste na tech postavach 2 rozdilne guildy. Obranci a Utocnici. Pripadne to udelaji 2 GM ale kdo vi kteri
Hery17- Pomocnik
- Po?et p?ísp?vk? : 25
hmm ok tak 20:45 at mate vsichni nachystane char, v 20:00 tu nikdo nebyl. Ale musi nas byt minimalne 6Hery17 napsal:ozdeni ted jsem dosel tak uz stahuju jestli teda ještě někoho potřebujete
mmasterkil- Admin
Povolení tohoto fóra: