Ostry start???
+17
NemY
K0vy
Mithrandir
Dixo
Soby
Pavolko
Kenny
Jarda
Hery17
MojjmiR
Elfoflove
Tweak
Kovo
mmasterkil
Luciann
element
Kosticka(GBK5)
21 posters
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ostry start???
Chcu se zeptat kdy hodite server na ostro ~ cca nejak priblizne... at mam prehled
Kosticka(GBK5)- Pomocnik
- Po?et p?ísp?vk? : 30
Re: Ostry start???
do zacatku velkych prazdnin? ze by? snad jo...
element- STÍN
- Po?et p?ísp?vk? : 345
maj gad...tak to je teda jeste pekne dlouho
Luciann- Moderátor
- Po?et p?ísp?vk? : 233
netroufam si rici ale uz 3 tydny slibuju 2 tydny. Pockejte chvili a bude to tyden . Ne co je jiste je ze to spustime az s nejlepsim moznym nastavenim a vsim dokoncenym na 1000000%
mmasterkil- Admin
- Po?et p?ísp?vk? : 581
heh tak kratka doba? to chci videt teda
element- STÍN
ostray start to je uplne jedno at to pusti treba za rok at je to luxusne vymakane a nastavene a pak at se to pusti cim dele se to bude nastavovat tim veci kvalita a kdys nekdo nece cekat treba ten rok tak at de jinam ti co si pockaji se dockaji super servru kdo si pocka ten se docka
Kovo- Pomocnik
- Po?et p?ísp?vk? : 22
ty hlavne stahni lidi z toho cipateho mystiqu, po tom co predvedli se vubec divim jak nekteri tam jeste hraji
Luciann- Moderátor
Luciann napsal:ty hlavne stahni lidi z toho cipateho mystiqu, po tom co predvedli se vubec divim jak nekteri tam jeste hraji
mno tjn..
Tweak- Ferda mravenec
- Po?et p?ísp?vk? : 13
sem toho nazoru jako mm a sice nezasahovat do deni na ***** servruTweak napsal:Luciann napsal:ty hlavne stahni lidi z toho cipateho mystiqu, po tom co predvedli se vubec divim jak nekteri tam jeste hraji
mno tjn..
radsi se snazit co nejvic pomoc s nastaveni odchytanim bugu nez pretahovat hrace odjinud...kdyz tento servr bude za neco stat prejdou samy....
Elfoflove- Hlavni koder
- Po?et p?ísp?vk? : 134
ja jsem toho nazoru, postrilet, osukat, rozparat, znovu osukat, snist vnitrnosti, znovu osukat, rozjebat co zbyde a to taky osukat
Luciann- Moderátor
mnamLuciann napsal:ja jsem toho nazoru, postrilet, osukat, rozparat, znovu osukat, snist vnitrnosti, znovu osukat, rozjebat co zbyde a to taky osukat
element- STÍN
element napsal:mnamLuciann napsal:ja jsem toho nazoru, postrilet, osukat, rozparat, znovu osukat, snist vnitrnosti, znovu osukat, rozjebat co zbyde a to taky osukat
taky bych si dal :-)
MojjmiR- Pomocnik
- Po?et p?ísp?vk? : 20
neboj se ja tu dotahnu lidi vsak tweak vi kolik lisi sme dotahnul na mystiqa ted sezenu lidi z Mu of Future mystiq nejede ascalie a mozna i on jinul este uvidim
Kovo- Pomocnik
prave z ascadie kde sem hral hodne lidi odeslo na future... ascadia byla dobra akorat to reddy zabalil moc rychle... stejne bych skoncil tu tak co
Kosticka(GBK5)- Pomocnik
maj gad tech serveru je jak nasranych
Luciann- Moderátor
Tady vůbec nešlo o reddyho ale o theoderika.Kosticka(GBK5) napsal:prave z ascadie kde sem hral hodne lidi odeslo na future... ascadia byla dobra akorat to reddy zabalil moc rychle... stejne bych skoncil tu tak co
Hery17- Pomocnik
- Po?et p?ísp?vk? : 25
theodoric to spackal protoze se cekalo na jeho opraveni ram... reddymu pukly nervy a vysral se na to... asi tak...
Kosticka(GBK5)- Pomocnik
Tak to bylo aji z Cyberem theodenic neco neudelal selda ho poslal nekam vyhodili ho a bez soldy se to rozpadlo uplne
Kovo- Pomocnik
stale tu tocite len o MU... no vsak je to forko o Ostrom Starte... Doladte vyladlte... Keby bol slovensky alebo cesky server na Silkroad alebo by to vedel nejak zohnat masinu ci peniaze na masinu by som pomohol zasponzorovat... MU je blbost... Silkroad je lepsia online HRA... MU je len chat... tam sa nehras... tam to pustis a expi sa to samo (samozrejme nie prve resy) potom uz to ide samo... No ak by niekto vedel o Silkroad nieco tak mi dajte vediet rad prilozim ruku k dielu lebo to je o 100x lepsie ako MU... vidime sa ked budem mat cas MM
Jarda- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 19
Muzem to dat jako druhou hru na server ale otazky: jsou legalni server files? Vis neco o nastaveni? Zvladnes najit bugy? Ja silkroad ete nikdy nehral a vim o tom prd.Jarda napsal:stale tu tocite len o MU... no vsak je to forko o Ostrom Starte... Doladte vyladlte... Keby bol slovensky alebo cesky server na Silkroad alebo by to vedel nejak zohnat masinu ci peniaze na masinu by som pomohol zasponzorovat... MU je blbost... Silkroad je lepsia online HRA... MU je len chat... tam sa nehras... tam to pustis a expi sa to samo (samozrejme nie prve resy) potom uz to ide samo... No ak by niekto vedel o Silkroad nieco tak mi dajte vediet rad prilozim ruku k dielu lebo to je o 100x lepsie ako MU... vidime sa ked budem mat cas MM
mmasterkil- Admin
Silkroad mě nebavilo.
Ze začátku ano, ale pak to bylo... divný.
Hrál jsem na ofiko serveru, žádnej jinej jsem nenašel.
Je to až moc z "japonského prostředí", takže se mi to nelíbí...
Když jsem to ještě hrával, tak lidi byli hrozní, to bylo jak singleplayer hra... Nikdo na vás nepromluvil, všechno jste si dělali sami...
Já bych teda radši to MU, než SilkRoad....
(ale zas berme ohled na to, že jsem to hrál pěkně dávno, a od té doby se hra možná hodně změnila)
Ze začátku ano, ale pak to bylo... divný.
Hrál jsem na ofiko serveru, žádnej jinej jsem nenašel.
Je to až moc z "japonského prostředí", takže se mi to nelíbí...
Když jsem to ještě hrával, tak lidi byli hrozní, to bylo jak singleplayer hra... Nikdo na vás nepromluvil, všechno jste si dělali sami...
Já bych teda radši to MU, než SilkRoad....
(ale zas berme ohled na to, že jsem to hrál pěkně dávno, a od té doby se hra možná hodně změnila)
mme ale rekni mi co je dneska legalni lol ofiky ofiky ofiky
Kosticka(GBK5)- Pomocnik
a muKosticka(GBK5) napsal:mme ale rekni mi co je dneska legalni lol ofiky ofiky ofiky
mmasterkil- Admin
si rikal ze to neni legalni ne?mmasterkil napsal:a muKosticka(GBK5) napsal:mme ale rekni mi co je dneska legalni lol ofiky ofiky ofiky
Elfoflove- Hlavni koder
- Po?et p?ísp?vk? : 134
No ja súhlasím s Kennym .. Ja by som chcel radšej MU ... Silkroad no já neviem ale je to celé také neprehľadné .. hral som to 2 dni a stačilo mi ..
a btw: s Kennym súhlasím aj s tým "Japonským prostredím" ja to tiež nemusím .. všetko mi to pripomína to Anime a tak
Ale keď si predstavým také MU jak sme to drtili všetci .. jak mňa a Yuriho boostoval mmasterkil v BC a tak .. ach jo ... =)
a btw: s Kennym súhlasím aj s tým "Japonským prostredím" ja to tiež nemusím .. všetko mi to pripomína to Anime a tak
Ale keď si predstavým také MU jak sme to drtili všetci .. jak mňa a Yuriho boostoval mmasterkil v BC a tak .. ach jo ... =)
Pavolko- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 15
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: