Cawec :D
+16
K0vy
Kosticka
He.Fo.O.x7
DoesNickMatter
cranked
Shait
Tweak
Kovo
element
qaibas
Elfoflove
kubo199
Luciann
mmasterkil
iluvatar
Kosticka(GBK5)
20 posters
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Cawec :D
tak ti ho dame uz teraz, aby sme ta nemuseli kontrolovat, ju?
iluvatar- Šedá Eminence
- Po?et p?ísp?vk? : 46
jasne prevence
Luciann- Moderátor
- Po?et p?ísp?vk? : 233
jo kubo dostanes BAn hned a bude klid aspon nebudes 1 v topce jak mas zvykem
Kovo- Pomocnik
- Po?et p?ísp?vk? : 22
uz ma moc mu nechyta skor cs
kubo199- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 4
Kovo napsal:jo kubo dostanes BAn hned a bude klid aspon nebudes 1 v topce jak mas zvykem
Heh.. ted promluvila prava osoba ktera nevi co to je bejt mezi top..
Tweak- Ferda mravenec
- Po?et p?ísp?vk? : 13
Zdravim vsechny MUmaky a hlavne guildu 4FUN tak sem se uspesne prestehoval a po 24 denni abstinenci mam opet internet 4x rychlejsi nez predtim nemam ted cas procitat forum jelikoz za chvilku bezim do prace tak se chci zeptat jestli se uz hraje
chci se zeptat mastera a ela co vy kluci usaty prohanite taky holky nebo jenom kilobajty ? a jak jde vubec zivot ? co deti ? rodina ? pes, papousek popripade rybicky ? mate aspon neco ?
chci se zeptat mastera a ela co vy kluci usaty prohanite taky holky nebo jenom kilobajty ? a jak jde vubec zivot ? co deti ? rodina ? pes, papousek popripade rybicky ? mate aspon neco ?
Shait- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 1
No zdar mrtvolo . Uz jsem si myslel ze jsi nas opustil a nechces se s nama uz o nicem bavit . Mno jeste nejedem ale blizi se to... prozatim testime a tvorime web http://195.122.217.49/index.php . A holky? Mno ono toho plevele je... Jsou jiste optize,¨ale to snad zvladnu a nebudu do konce zivota primrazen .Deti se bojim a nastesti zadne nemam, rodinu mam ale jsem v ni sam dite a jsou to silenci . Psi smrdi, papousek klove a rybickam se musi menit voda - tak to vidim ja
mmasterkil- Admin
- Po?et p?ísp?vk? : 581
zdravim shaite... tak ja momentalne neprohanim ani holky ani kilobajty :] deti myslim ze zadne nemam, rodina v poho a pes taky :] ... a co ty, jak si na tom?
element- STÍN
- Po?et p?ísp?vk? : 345
tak to koukam jak blazen..nekdo chce starou dobrou esamu probudit ze spanku ....hral sem v dobach UNDeaD uz ani nwm kdy muj nick byl stieber-MG zahraju si tu a ne ze ne..tesim se cau
cranked- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 2
zdarec, pamatuju si te tehdy jsem byl lama elf a myslim ze jsem sockoval veci, cimz sam ospravedlnuju tve killycranked napsal:tak to koukam jak blazen..nekdo chce starou dobrou esamu probudit ze spanku ....hral sem v dobach UNDeaD uz ani nwm kdy muj nick byl stieber-MG zahraju si tu a ne ze ne..tesim se cau
mmasterkil- Admin
ted to bude naopak ja sockovat a ty killit ne peace steboummasterkil napsal:zdarec, pamatuju si te tehdy jsem byl lama elf a myslim ze jsem sockoval veci, cimz sam ospravedlnuju tve killycranked napsal:tak to koukam jak blazen..nekdo chce starou dobrou esamu probudit ze spanku ....hral sem v dobach UNDeaD uz ani nwm kdy muj nick byl stieber-MG zahraju si tu a ne ze ne..tesim se cau
cranked- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 2
Neco horsiho nez killitcranked napsal:ted to bude naopak ja sockovat a ty killit ne peace stebou
mmasterkil- Admin
o.O mno to co si vyjmenoval za 2 min stihne mozna clark kent .. za 30s si zajdu na zachod.. ale ruce uz si neumeju... a ja bych hygienu nepodcenoval :-P .. kontroly v BC jsou podle me blbost a jsou s tim jen problemy (hlavne pro normalni hrace ktery nekempili)..Kosticka(GBK5) napsal:za 2 minuty si 2x zajdes na zachod a este si umyjes nohy a udelas ukol z matiky... 30sekund je akorat... btw potom nedodrzujete pravidla co je psano to je dano ne??? hrac ma na odpoved 30s takze mu musite dat prostor... chudaci byli ti co cekali 2 minuty
tagze bych se neukvapoval oO
DoesNickMatter- Novacek
Tak ahoj ludia takze prichadzam tu aj ja a dufam ze tu bude super partia sice ma mozno nepoznate ale z mystiqu a zo soldoveho serveru urcite :DTak vas este raz zdravim!!!!
He.Fo.O.x7- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 8
DoesNickMatter napsal:o.O mno to co si vyjmenoval za 2 min stihne mozna clark kent .. za 30s si zajdu na zachod.. ale ruce uz si neumeju... a ja bych hygienu nepodcenoval :-P .. kontroly v BC jsou podle me blbost a jsou s tim jen problemy (hlavne pro normalni hrace ktery nekempili)..Kosticka(GBK5) napsal:za 2 minuty si 2x zajdes na zachod a este si umyjes nohy a udelas ukol z matiky... 30sekund je akorat... btw potom nedodrzujete pravidla co je psano to je dano ne??? hrac ma na odpoved 30s takze mu musite dat prostor... chudaci byli ti co cekali 2 minuty
tagze bych se neukvapoval oO
ja bych rekl ze kontrolovat se bude vsude za kazdych podminek
Elfoflove- Hlavni koder
- Po?et p?ísp?vk? : 134
kontrolovat za kazdych podminek? co kdyz ti na barak poleti raketa z iraku a do toho se ti bude chtit srat??? to je celkem velice neprijemna situace...
Kosticka- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 18
cau kostka no trochu na tebe spominam
K0vy- Koder
- Po?et p?ísp?vk? : 57
ja na tebe taky rikal si ze i kdyby solda mel nad tebou 50resovy naskok ze ho klidne dozenes... a ja ti furt neveril... Soldu by dohnal jedine Chuck Norris
EDIT: lol tos teda nebyl ty to byl kubo ale to je vedlejsi
Kosticka- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 18
Kosticka napsal:ja na tebe taky rikal si ze i kdyby solda mel nad tebou 50resovy naskok ze ho klidne dozenes... a ja ti furt neveril... Soldu by dohnal jedine Chuck Norris
I já Tě zdravím kostičko
jinak, když jsem si psal ze Soldou, tak říkal, že hrát nebude. Bude sice hrát jeho brátr, ale on prý ne, že to je moc hard )
kontrola v Bc a Ds ?? neni dobree ale mne nikdy nedostanete..kempim furt ale pri pc som furt
demonn- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 15
čus, tak kde to vázne borci ?
kdy to pojede na ostro:P???
Noox- Novacek
Noox napsal:čus, tak kde to vázne borci ?
ostrý start je už v dohledu, ale zatím je ještě daleko nikdo neví, kdy se pojede. Dostalo se k nám pár problémů a tak prostě se musí vyřešit, před startem, což je dobře buď rád i Ty a vyčkávej
Strana 2 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: