Stara znamost-ja chcu funkci
+3
mmasterkil
Sitifuk
Luciann
7 posters
Stara znamost-ja chcu funkci
Tohle se mi vubec nezamlouva, o to vic me to sem uz netahne, netahne me to uz na zadny server ani od tweaka ani tady protoze vsude kamaradi se kteryma bych chtel hrat musi mit nejakou funkci a hrani se s prominutim vysrali...stejne to dopadne tak jak u tweaka, 10 funkci a 10 hracu, tady ten pomer mozna bude 10 funkci 20 mozna 25 hracu, tim myslim aktivnich...nemyslim takove jako treba Ferenc(camp) nebo ja(jednou za uhersky rok)...budu se asi opakovat, ale mu uz nema budoucnost a esa nam uz nic nevrati, navic jsou i konkurencni servery(nebudu jmenovat), kde je hracu vic nez dost a nevim proc by mel nekdo chodit sem...co nabizime tak extra? kdybych chtel zacit jeste nekdy s mu tak jedine na globalu, jako za starych casu, radsi tam budu hrat s polakama a s ferencem a mozna zas narazime na nejakou particku cechu, ale to zas odbocuju...no svuj monolog zakoncim jednoduse a strucne. Kdybych nebyl dlouha leta verny esa a nezustal s 4fun az do jeho zaniku, nevim co bych tu asi dnes delal, ale to je jedine co me tu drzi, zachovani jakesi vzpominky, ale kluci se pokouseji uz o nemozne...
Luciann- Moderátor
- Po?et p?ísp?vk? : 233
Re: Stara znamost-ja chcu funkci
Nam nejde o starych obohratych hracov ... nam ide o novu krv dodanu reklamou z UG. Hraci ktory Mu nepoznaju a nikdy o nom nepoculi. A funkciu maju 10 z 20tich? No sice do toho som sa moc neplietol a ani nebudem no tak by to byt nemalo ;].
Sitifuk- Novacek
- Po?et p?ísp?vk? : 9
Jak rekl sitio, neocekavame navrat stare komunity, vytvarime novou na zakladech stare. Ano doufam ze stari hraci se prijdou aspon podivat. K funkcim: Mame 4 adminy - ja, kenny, element, sitio 2 GM a 2Huntery. Pokud spravne pocitam je nas 8, zcela to staci vemu li v potaz, ze sitiho ve hre neuvidime, kenny bude hrat a nebude delat admina, ele bude ve hre snad peceny vareny a ja tomu denne ty 3+ hodky obetuju. Nu co rict, nechame se prekvapit, rozhodne verim v navrat velke casti roztrousene stare skupiny. Nemas ani prestavu kolik hracu stale nekde hraje a stezuje si na nekvalitni server. muzu jen jmenovat nazvy guild: 4FuN (je nas tu zatim tak 1/4 ani ne), SunnyDay (+50 a vice hracu), V-flex (20 se nekde najde) a taky ostatni lide prevazne uz individualni. Jsem asi optimista ale verim v 150 online hracu z toho tak prave tech 20 az 25 starych paranu.
mmasterkil- Admin
- Po?et p?ísp?vk? : 581
ja som dokaz starych casov, mnohi ma poznaju zo starej esy aj z locrusu, cest ich pamiatke.
qaibas- Koder
- Po?et p?ísp?vk? : 55
no nwm tech 150 online by bylo pekne ale ete tomu porad moc neverim no:)
Elfoflove- Hlavni koder
- Po?et p?ísp?vk? : 134
no nvm nvmmmasterkil napsal:....K funkcim: Mame 4 adminy - ja, kenny, element, sitio 2 GM a 2Huntery. Pokud spravne pocitam je nas 8, zcela to staci vemu li v potaz, ze sitiho ve hre neuvidime, kenny bude hrat a nebude delat admina, ele bude ve hre snad peceny vareny a ja tomu denne ty 3+ hodky obetuju....
element- STÍN
- Po?et p?ísp?vk? : 345
stale to jsou rozpolu plne otazky...ja neverim ze UG nebo co to vlastne je za sërver prilaka novou krev...MU uz neni aktualni, proste tomu neverim...je to jak rikam mozna tim ze uz jsem o tuto hru ztratil zajem respektive jsem se s hranim her uplne rozloucil.
Luciann- Moderátor
Luciann napsal:stale to jsou rozpolu plne otazky...ja neverim ze UG nebo co to vlastne je za sërver prilaka novou krev...MU uz neni aktualni, proste tomu neverim...je to jak rikam mozna tim ze uz jsem o tuto hru ztratil zajem respektive jsem se s hranim her uplne rozloucil.
ked si sa s hranim hra rozlucil, preco si tu?
qaibas- Koder
hmm luci ten te setrel:Dqaibas napsal:Luciann napsal:stale to jsou rozpolu plne otazky...ja neverim ze UG nebo co to vlastne je za sërver prilaka novou krev...MU uz neni aktualni, proste tomu neverim...je to jak rikam mozna tim ze uz jsem o tuto hru ztratil zajem respektive jsem se s hranim her uplne rozloucil.
Elfoflove- Hlavni koder
tak to vidis jen ty, je dost hracu kterym se bude libit, minimalne tem co hrajou diablo a tech ej v soucasne dobe stale pomerne dost.
mmasterkil- Admin
setrel? rofl tak jestli tohle je ster tak to mi poser hole zada...Elfoflove napsal:hmm luci ten te setrel:Dqaibas napsal:Luciann napsal:stale to jsou rozpolu plne otazky...ja neverim ze UG nebo co to vlastne je za sërver prilaka novou krev...MU uz neni aktualni, proste tomu neverim...je to jak rikam mozna tim ze uz jsem o tuto hru ztratil zajem respektive jsem se s hranim her uplne rozloucil.
jsem tu z duvodu toho ze jsem hraval Mu od jeho vzniku na globalu az do konce esa a znam to hodne super lidi uz nekolik let a jen tak je neopustim...navic jsem vecny spamer for
Luciann- Moderátor
Luciann napsal:setrel? rofl tak jestli tohle je ster tak to mi poser hole zada...Elfoflove napsal:hmm luci ten te setrel:Dqaibas napsal:Luciann napsal:stale to jsou rozpolu plne otazky...ja neverim ze UG nebo co to vlastne je za sërver prilaka novou krev...MU uz neni aktualni, proste tomu neverim...je to jak rikam mozna tim ze uz jsem o tuto hru ztratil zajem respektive jsem se s hranim her uplne rozloucil.
jsem tu z duvodu toho ze jsem hraval Mu od jeho vzniku na globalu az do konce esa a znam to hodne super lidi uz nekolik let a jen tak je neopustim...navic jsem vecny spamer for
mno luci ja myslim ze jo:] jinak nic proti tobe nemam on totiz luciane nece bejt gm , a hrac uz vubec ne na hrani nema vubec cas on je tu jen jako moderator proto tu chodi aby tu delal dohled na fore
Elfoflove- Hlavni koder
konecne si na to prisel...
Luciann- Moderátor
nene ja to vedel hnedle od zacatku:))))Luciann napsal:konecne si na to prisel...
slo mi jen o pocet prispevku , vem si kdybych tuhle teorii napsal hned tak mam o 3prispevky mene
jinak nwm ted sem napsal par kamosum par zprav ohledne MU a vsichni me s muckem poslali do prdele:D
Elfoflove- Hlavni koder
ked som pisal prispevok, preco si tu, vedel som , ze Luciann je jeden z moderatorov.
je to hore v uzivatelskych skupinach.
nebolo to myslene ako, nepozname na slovensku vyraz setrel
s uctou
Qaibas
nebolo to myslene ako, nepozname na slovensku vyraz setrel
s uctou
Qaibas
qaibas- Koder
Pardon ale proc rozesilate odkazy o MU kdyz jsou teprv testy? Kdyz nemame vubec nic a ty lidi to pak nebude bavit az se to rozjede naostro? Navic me ete budou spamovat at nedavam wipe. Nevim myslim ze jsem to tu psal, ale udelejme to tak trosku tajne, cili nesirme to dal.
mmasterkil- Admin
presne souhlasim, uz jsem to psal i iluvovi, ze ten test mel probihat tak nejak v tajnosti...
Luciann- Moderátor
stjne me poslali nekam takze sme nic nesboral...
ale kempenie ano...Qaibas napsal:ked som pisal prispevok, preco si tu, vedel som , ze Luciann je jeden z moderatorov.
nebolo to myslene ako, nepozname na slovensku vyraz setrel Smile
s uctou
Qaibas
Elfoflove- Hlavni koder
Ach jaj ja ti nestacim???
Kosticka(GBK5)- Pomocnik
- Po?et p?ísp?vk? : 30
Povolení tohoto fóra: